SUMMER SCHOOL -

1.   SUMMER SCHOOL
  2. Sıkça Sorulan Sorular

İGÜ Lise Yaz Akademisi nerede yapılacaktır?

İGÜ Lise Yaz Akademisi dersleri yüz yüze olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde, her ders için ayrı sınıflarda veya labotaruvarlarda yapılacaktır. Her bir derse ait sınıf veya laboratuvar bilgisine  Yüz Yüze Atölye / Ders İçerikleri sekmesi üzerinden tercih ettiğiniz dersi seçerek ya da  Yüz Yüze Atölye / Ders Programı sekmesinden ulaşabilirsiniz.

İGÜ Lise Yaz Akademisi ücretli mi?

İGÜ Lise Yaz Akademisine katılım ücretsizdir.

İGÜ Lise Yaz Akademisi'ne kimler katılabilir?

İGÜ Lise Yaz Akademisi’ne 11. ve 12. sınıf öğrencileri yanı sıra liseden mezun olan ancak herhangi bir yükseköğretim kurumuna kaydı olmayan tüm öğrenciler katılabilir.
Atölyeler Türkçe'dir.
(Etkili Konuşma Atölyesi İngilizce olarak gerçekleşecektir.)

İGÜ Lise Yaz Akademisi katılım belgesi almak için ne yapmalıyım?

İGÜ Lise Yaz Akademisi’ne başvuru yapmış olmanız ve başvurduğunuz derse katılım sağlamanız yeterli olacaktır.
İGÜ Lise Yaz Akademisi Katılım Belgeniz başvuru esnasında belirttiğiniz e-posta adresinize dijital olarak gönderilecektir.

İGÜ Lise Yaz Akademisi'ndeki bütün derslere girebilmek için ne yapmam lazım?

• Başvuru yaparken katılmak istediğiniz dersleri seçmiş olmanız gerekmektedir.
  • Aynı derse ait yalnızca 1 oturuma katılım hakkınız bulunmaktadır.
  • Derslerin gün ve saati birbirleri ile çakışmadığı sürece, kontenjan dâhilinde, en fazla iki ders tarafınıza tanımlanacaktır.
  • 1 ders seçimi yapıp başvuruyu tamamladıktan sonra yeniden 1 ders seçimi daha yapılamaz. Şayet 2 ders seçmek istiyorsanız başvuru yaparken 2 dersi seçip başvuruyu tamamlamalısınız.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Aşağıda belirtilen atölyelere katılabilmek için "Laboratuvar Güvenliği Beyan Formu, ISG Talimatı, Laboratuvar Kullanım Kuralları" formlarının (her bir atölye için ayrı ayrı) imzalanmış olarak tarafımıza elden teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerin atölye tarihinde teslim edilmemesi durumunda atölyelere katılmanız mümkün olamayacaktır. Formları buradan indirebilirsiniz. Formların "Misafir kopyaları" tarafınızda kalmalıdır. 18 yaşından küçük olan katılımcıların, formlarda yasal temsilcisinin onayı (imzası) gerekmektedir.
Laboratuvar formlarının doldurulması ve imzalaması gereken atölyeler ;

1. Diş Hekimliğinde 3 Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi
  2. Havacılık Atölyesi
  3. Uygulamalı Siber Güvenlik Atölyesi
  4. Endüstriyel Otomasyon Sistemi Uygulamaları Ve Siber Güvenlik Atölyesi
  5. Bilgisayar Programlamanın ABC'si Atölyesi
  6. Uçak Müh. ve Tasarım Atölyesi
  7. Makarna Atölyesi
  8. Dijital Oyunlaştırma Atölyesi

İGÜ Lise Yaz Akademisi dersleri ne zaman başlıyor?

İGÜ Lise Yaz Akademisi dersleri 04 Temmuz 2023 Salı günü başlayacaktır.

İGÜ Lise Yaz Akademisi'ne başvuru yaptıktan sonra derslere nasıl katılım sağlayabilirim?

İGÜ Lise Yaz Akademisi başvurunuzu https://form.gelisim.edu.tr/lise-yaz-akademisi sayfasından eksiksiz olarak yaptıktan sonra, başvurunuzda belirttiğiniz e-posta adresinize ders planınız gelecektir.

Seçtiğiniz derse ait gün ve saatte İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne gelerek dersinize katılım sağlayabilirsiniz.

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Aşağıda belirtilen atölyelere katılabilmek için "Laboratuvar Güvenliği Beyan Formu, ISG Talimatı, Laboratuvar Kullanım Kuralları" formlarının (her bir atölye için ayrı ayrı) imzalanmış olarak tarafımıza elden teslim edilmesi gerekmektedir. Belgelerin atölye tarihinde teslim edilmemesi durumunda atölyelere katılmanız mümkün olamayacaktır. Formları buradan indirebilirsiniz. Formların "Misafir kopyaları" tarafınızda kalmalıdır. 18 yaşından küçük olan katılımcıların, formlarda yasal temsilcisinin onayı (imzası) gerekmektedir.
Laboratuvar formlarının doldurulması ve imzalaması gereken atölyeler ;

1. Diş Hekimliğinde 3 Boyutlu Çene Modeli Yapım Atölyesi
  2. Havacılık Atölyesi
  3. Uygulamalı Siber Güvenlik Atölyesi
  4. Endüstriyel Otomasyon Sistemi Uygulamaları Ve Siber Güvenlik Atölyesi
  5. Bilgisayar Programlamanın ABC'si Atölyesi
  6. Uçak Müh. Ve Tasarım Atölyesi
  7. Makarna Atölyesi
  8. Dijital Oyunlaştırma Atölyesi

İGÜ Lise Yaz Akademisi'ne ne zamana kadar başvuru yapabilirim?

İGÜ Lise Yaz Akademisi’ne 26.06.2023 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar başvuru yapabilirsiniz.

İGÜ Lise Yaz Akademisi'ne nasıl başvuru yapabilirim?

İGÜ Lise Yaz Akademisi’ne https://form.gelisim.edu.tr/lise-yaz-akademisi sayfasından başvuru yapabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için https://summerschool.gelisim.edu.tr/sayfa/basvuru-nasil-yapilir sayfasını inceleyebilirsiniz.